RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

A vak kiscsillag érzi, melyik szín áll jól neki
Krizbai Teca a tehetségkutató verseny miatt magántanulóként fejezi be az általános iskolát, és komoly tervei vannak a jövőre nézve. Míg a látók tragikusnak gondolják a nem látók sorsát, a Csillag Születik felfedezettje bizonyítja, hogy így is lehet teljes életet élni. Az életvidám, magabiztos lány terveiről a Star magazinnak nyilatkozott.
Krizbai Teca Csillag Születik 2011
"Énekes-zenész szeretnék lenni, mégpedig úgy, hogy egy együttesben billentyűs hangszeren játszom és énekelek. Természetesen muszáj szakmát szereznem, mivel azt mondják a szüleim, hogy az éneklésből hosszú távon felkopik az állam, főleg, ha nem sikerülne jól befutnom. Zeneterapeuta szeretnék lenni, zenével fogom gyógyítani az emberek lelkét" - tervezi Krizbai Teca, akinek - annak ellenére, hogy nem lát - kialakult egy stílusa, ami a családjának, leginkább húgának köszönhető.

"Amikor ruhát szoktam próbálni, Editke, a húgom segít nekem ebben. Ő aztán őszintén elmondja, ha valami nagyon jól áll, vagy épp nagyon nem. Az viszont nagyon érdekes, hogy van olyan szín, amiben nagyon jól érzem magam. A piros és a zöld színű ruhákban nagyon kellemesen érzem magam. Erre akkor jöttem rá, amikor anyuék mindig elmondták, hogy épp milyen színű ruha van rajtam, és feltűnt, hogy ebben a két színben a legkellemesebb."