RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

KRIZBAI TECA CSODÁLATOS HÁTORSZÁGA
Krizbai Teca, a Csillag születik látássérült versenyzője múlt héten a szerelmes dalával mindenkit meghatott. Hogyan támogatja őt a családja? Erről is beszélt a Fél kettőben a fiatal lány édesanyja.
Krizbai Teca Csillag Születik 2011
A Csillag Születik holnap újabb fordulóponthoz ér. De mielőtt belevetnénk magunkat az élő adásba, visszatekintünk egy kicsit, mert az utolsó középdöntő tartogatott meglepetéseket.
Voltak nagy kedvencek, akik nem jutottak tovább és ez még a zsűrit is megviselte. Valamint elhangzott egy dal, amely egy fiatal lány őszinte vallomása. Krizbai Teca saját szerzeményében azt mesélte el, hogyan ismerkedett meg látássérült párjával.
A Csillag Születik versenyzőjének, Krizbai Tecának anyukája a legnagyobb támasza
Krizbainé Győrfi Terézia elmesélte, milyen a csald élete, miben támogatja lányát, és a szívmelengető dal születéséről is beszélt a Fél Kettőben.