RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

GOMES SOSEM FEDI FEL IGAZI ARCÁT
Szabó Ádám boldogan távozott a színpadról, Mr. Joe-nak pedig a közönség segített végigénekelni a dalát. Nézd meg kulisszák mögött készített videóinkat!
A Csillag Születik harmadik élő show-jának kiesője, Mr. Joe a színfalak mögött elárulta, a közönségből merített energiát ahhoz, hogy el tudja énekelni Tom Jones dalát, László Attilának nem tetszett saját produkciója, ezért arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak közepes szinten. Timi Chen adni akat valamit a magyaroknak dalválasztásával, Szabó Ádám kedvenc slágerével gyűjtött 33 pontot, azonban az éjjel-nappal táncoló Appril Project lekörözte a harmonikást. Az Everdance stílust váltott, ami a zsűrinek nem tetszett, de a közönségnek annál jobban. Teca szerelmének és rajongóinak énekelt, és örült második helyének. A színfalak mögött az is kiderült, hogy Gomes egy nap alatt tanulta meg az indiai táncot és hogy soha nem fogja felfedni igazi arcát.