RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

CSillag Születik - 2012-ben is lesz Csillag születik, Stohl visszatérhet

Ördög Nóra az X-Faktor november 12-i adásában jelentette be, hogy jövőre is lesz Csillag születik az RTL-en. Úgy tűnik, mégsem akkora a válság az RTL-nél, mint azt korábban gondolni lehetett: Ördög Nóra az X-Faktor november 12-i, élő adásában jelentette be, hogy 2012-ben is lesz Csillag születik. Új műsorvezető-társat kap a tehetségkutató műsorra - az előzőt Nagy Sanyival vitte, aki azóta visszatért a Viasat3-ra, az Álomépítők című reality kedvéért. Ha Stohl András addigra szabadul, könnyen lehet, hogy visszatér a képernyőre, ugyanis az első két évadban ő állt Ördög Nóra mellett.
A Csillag születik várhatóan tavasszal lesz képernyőn (mivel az őszi szombat estéket a csatornán elviszi az X-Faktor), és nézettségben ellenfele lehet a Tv2-es Megasztár - hacsak utóbbit nem teszik át péntekre.
Az első Csillag születik-et Utasi Árpi, a "kis mesemondó" nyerte, a másodikat Tabáni István, a harmadikban pedig László Attila volt a nagy kedvenc.