RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csisz 1 - 2 statisztika

Csillag születik tehetségkutató 1 - 2 széria statisztikája.
A Csillag születik az RTL Klub tehetségkutató műsora, melyben énekesek, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek mutahatják meg, hogy mire képesek. Minden produkció létrejöttét egy felkészítő csapat segítette, akik azon dolgoztak, hogy minél többet kihozzanak a tehetségekből és hogy minél színvonalasabb produkciókkal álljanak a nézők elé.
Minden produkció sorsáról a nézők és zsűri együtt döntöttek. A nyertes egy éven át havi egymillió forintot kapott a dicsőség mellé.
           Csillag születik 1          Csillag születik 2           Csillag születik 3
Kezdet    2007. november 3.       2009. október 31.        2011. április 2.
Finálé      2007. december 22.     2009. december 19      2011. május 21
Győztes   Utasi Árpi                    Tabáni István                   ? ? ?


Csillag születik 1
Az Csillag születik első szériáját 2007-ben rendezték meg. A tehetségkutató felhívásra több mint négyezren jelentkeztek, közülük a válogatásokon kétezer produkciót néztek meg a műsor készítői. A stáb az ország 6 nagyvárosában és a határon túl 5 helyszínen kereste a tehetségeket. A zsűri négy tagból ált: Fábry Sándor Keleti Andrea Falusi Mariann Náray Tamás. A műsort Ördög Nóra és Stohl András vezette. A válogatás 2 fordulóból állt, az elődöntőkbe 42, a középdőbe pedig 12 versenyző jutott tovább.
Középdöntőbe jutott versenyzők

Black Time
Polyák Rita
4 For Dance
Toldi Viktória
Utasi Árpád
Rontó Kitty
Bíró Gergely
Kocsis Tibor
Janicsák Veca
 Lakatos Viktor Rostás Viktor
                                                   Pál Zoltán
                                                   Kovácsovics Fruzsina
A versenyt a mesemondó Utasi Árpád nyerte meg.

Csillag születik 2
A Csillag születik 2 2009-ben került megrendezésre. 2009. július 20-ig a következő hat kategóriában lehetett jelentkezni a műsorba: ének, zene, tánc, próza, humor és egyéb. A válogatások 2007-hez képest csak Budapesten folytak, ám más országból is lehetett jelentkezni. A résztvevőknek szeptember közepén élő adásban kellett bemutatniuk produkciójukat. A verseny zsűrije az első szériához képest megváltozott, a produkciókat Hernádi Judit, Fáy Miklós, Oroszlán Szonja, és Szirtes Tamás értékelte és pontozta. A műsort házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak. Az elődöntőkből 12 versenyző csapat jutott tovább.
Középdöntőbe jutott versenyzők
Strokes
Horváth Tamás
Veres Robi
Csikó Szabolcs
Bad Boyz
Tabáni István
Kutyakölykök
Brasch Bence
                                                         Varga Viktor
                                                         Vásáry André
                                                         Szatmár Kamara táncegyüttes
                                                         Végvári Eszter
A Csillag születik 2 nyertese 2009. december 19-én derült ki, aki Tabáni István lett.
Csillag születik 3
A Csillag születik 3 a Csillag születik című televíziós tehetségkutató harmadik évadja. Ördög Nóra műsorvezető az X-faktor 9. döntőjében jelentette be, hogy 2011-ben indul a Csillag születik 3. szériája. A jelentkezés 2010. december 11-én kezdődött meg. A műsort az RTL Klub fogja sugározni. Április 2.-án indul a tehetségkutató új évada, ahol Ördög Nóra műsorvezető társa Nagy Sándor lesz. A műsor este 8 órai kezdettel lesz látható az RTL Klub kereskedelmi csatornán.