RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert is a Csillag Születik 2012 -es zsűrijében

Csak Hernádi Judit maradt meg az RTL-es tehetségkutató, a Csillag születik zsűrijében: 2012-re Pokorny Liát, Hajós Andrást és Puzsér Róbertet kapja társnak.
Mint korábban megírtuk, a Csillag születik zsűrijének háromnegyedét leváltotta az RTL Klub - csak az újonnan aláírt képernyősök személyéről nem lehetett tudni. A csatorna február 8-i sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Heti hetes állandó arca, Hajós András, a Beugró-ban és a Társas játék-ban is szerepelt Pokorny Lia, illetve a Gang-ban is látott, különféle rádióműsorokból is ismert Puzsér Róbert lesznek mellette. A Csillag születik 2012 szombat esténként lesz képernyőn: Hajós humort vár a műsortól, Puzsér pedig elmondta, hogy kíméletlen lesz, mert korábban sokszor indokolatlanul magasztaltak középszerű produkciókat a tévék, és szerinte ennek véget kell vetni.