RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csisz műsorvezetők.

MEGVAN A CSILLAG SZÜLETIK 3 KÉT MŰSORVEZETŐJE!
Ördög Nórát a Csillag Születik állandó arcaként konferálta fel az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a csütörtöki sajtótájékoztatón. Nóra az első és a második CSISZ-t is Stohl Andrással vezette, de állt már Bereczki Zoltán mellett a Szombat esti lázban, az X-Faktort pedig Sebestyén Balázzsal vezette. Ördög Nóra a nagy bejelentés előtt azzal viccelődött, hogy indíthatnának neki is egy Benkő Dánieléhez hasonló műsort, mert folyton keresi a párját. A mögötte húzódó hatalmas kivetítőn elindítottak egy kisfilmet, melyben még mindig csak műsorvezető-társának sziluettje volt látható, de utána kinyílt az ajtó és zenére a mikrofonhoz sétált új „párja”: Nagy Sándor, aki a kábelcsatornákon már évek óta látható műsorvezetőként. Sándor élete nagy lehetőségének tekinti, hogy őt választották a Csillag Születik 3 férfi műsorvezetőjének. Hogy mennyire jó párost alkotnak majd Nórával, még idén tavasszal kiderül!
NAGY SANYI MEGHARCOLT A KARRIERJÉÉRT

A Csillag születik harmadik szériáját Ördög Nóra oldalán Nagy Sanyi vezeti. A 34 éves televíziós végigjárta a ranglétrát a televíziózásban, de szombat esti, élő szórakoztató show-nak először lesz a házigazdája.

- Az arcod ismerős lesz az RTL Klub nézőinek, hiszen évekkel ezelőtt már dolgoztál a csatornánál, azóta azonban különböző műfajú műsorokat vezettél: feltüntél lakberendezési-, életmód-, párkapcsolati- és autós magazinban is, most pedig egy szombat esti szórakoztató műsor házigazdája leszel. Melyik vagy te igazán?- Mindegyiket vállalom, mindegyik én vagyok. Igaz, mindig is jobban kedveltem az olyan műsorokat, amelyekben beszélgetni lehetett, meg lehetett mutatni az embert, kit rejtenek a külsőségek.
- Mit jelent a pályafutásodban a Csillag születik műsorvezetői feladata?
- Nagyon örültem neki, hogy rám esett a választás, nagyon fontos nekem ez a felkérés, hiszen meg lehet mutatni - a szélsőségek feltérképezése mellett-, hogy milyen egyéniségek és tehetségek jelentkeztek a műsorba. Az is szempont volt, amikor igent mondtam az RTL Klub vezetőségének, hogy lehetőségem lesz arra, hogy a produkciókon túl megmutassam az embert is, aki egy produkció mögött rejtőzik.
- Voltál már hasonló helyzetben, amikor bizonyítanod kellett, hogy tehetséges vagy?
- 1998-ban, amikor a Viva elődje, a Z+ zenei csatorna indult, országos castingot hirdettek. Ismeretlen fiatalokat kerestek műsorvezetőnek, az első ötven közé még bejutottam. Aztán már a Magyar Televízió reggeli sávjában jelentkező Napközi című műsoránál dolgoztam, mellette pedig a Madách Színházban szerepeltem egy darabban, mint csoportos színész, amikor egy premieren megismerkedtem a Z+ akkori irodavezetőjével. Ő segített a továbblépésben: küldtem neki egy kazettát magamról, aki odaadta az illetékeseknek, ez után kerültem a csatornához.
- Ezek szerint kacérkodtál a színészkedéssel is.
- 16 éves koromig sem a színészkedésre, sem a televíziózásra nem gondoltam. Aztán 16 évesen a szegedi ifjúsági televízióhoz kerültem, ott annyit tanultam a szakmáról, mint utána sehol másutt. Akkor dőlt el, hogy a televíziós pályát választom, a színészkedés megmaradt álomnak.
Nagy Sanyi életrajza
1976. augusztus 23-án született, Szegeden. Az iskoláit elvégezve azonban elindult szerencsét próbálni a fővárosba, szerette volna saját maga alakítani a sorsát. A Magyar Televíziónál, majd az első magyar zenecsatornánál, a Z+-nál folytatta pályafutását, dolgozott az RTL Klubnál a Reggeliben és a Mozi Klub című műsorban is. Televíziós-, műsorvezetői tapasztalata vitathatatlan, bár szombat esti élő showműsort először vezet. Korábban feltűnt művelődéstörténeti sorozatban, lakásberendezési-, életmód-, párkapcsolati-, kulturális- és divatmagazinban, valamint autós- és filmes műsorban. Elvégezte a Korda Sándor TV és Filmproduceri Akadémiát, de inkább maradt műsorvezető és szerkesztő, hiszen lételeme a beszélgetés, az emberek megismerése. A zene fontos számára, barátaival gyakran zenél, de csakis saját és barátai szórakoztatására, szenvedélyesen gyűjti a hangszereket
ÖRDÖG NÓRA
Csoport: Műsorvezetők
Születési dátum: 1981
Lakóhely: Szeged
Horoszkóp: Szűz
Ördög Nóra az RTL Klubon a Top of the Pops-szal mutatkozott be 2002-ben, azóta számos műsor házigazdája, a Kölyökklub, a Reggeli, a Szombat Esti Láz, a Csillag Születik, egy alkalommal a Királynő és az X-Faktor műsorvezetője.
Ha 3 mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?
10 évig versenytáncoltam, ma már sajnos nem. De azért a zene és a tánc imádata megmaradt. Nagyon szeretek moziba járni, olvasgatni, kint lenni a friss levegőn csak úgy. És a legfontosabbat hagytam a végére: tagja vagyok egy színtársulatnak otthon, Mórahalmon.
Ha barátok, akkor...
a szegedi barátikör, akikkel nagyon szoros viszonyt ápolok a mai napig, illetve a kollegáim.
Ha szabadidő, akkor...
alvás, mozi, utazás, olvasás, zene, tánc…
Ha utazás, akkor...
mindegy, a lényeg a jó társaság.
Ha film, akkor...
Makulátlan elme örök ragyogása, Harcosok Klubja, Amelie csodálatos élete,Moulin Rouge, Dr. Szöszi, Kill Bill, Sin City, Gyűrűk Ura, Amerikai Szépség, Chihiro Szellemországban, 300, V mint Vendetta, Elfújta a szél, Dogville, és még hosszasan sorolhatnám. Nagyon szeretem a filmeket!
Ha könyv, akkor...
Arundhati Roy: Az Apró Dolgok Istene, Gabriel Garcia Márquez minden mennyiségben, nyaralásokra pedig egy-egy könnyed Agatha Christie.
Ha zene, akkor...
Jamiroquai, Seal, George Michael, Earth Wind and Fire, Cool and the Gang, Incognito, Brand New Heavies, Whitney Houston, Nelly Furtado, Zséda, Tóth Vera, Back II Black, Magna Cum Laude, és bármi, ami dallamos, és amire táncolni lehet. (Több mint 100 CD-t hordok magamnál a kocsiban…)
Ha színész/színésznő, akkor...
Johnny Depp, Kevin Spacey, Jude Law. George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling, Salma Hayek, Nicole Kidman, Julianne Moore, Reese Witherspoon, Natalie Portman, és még sorolhatnám… (Mint már említettem, nagyon szeretem a filmeket!)
Ha színdarab, akkor...
Molnár Ferenc: Az Ibolya
Ha ital, akkor...
Limonádé
Ha étel, akkor...
Madártej (Sajnos ezt is hosszasan sorolhatnám, ugyanis nagyon szeretek enni…)
Ha szín, akkor...
Fekete és fehér.
Ha RTL Klub, akkor...
a hely, ahol otthon vagyok.