RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

MR. JOE NEM AKAR VISSZAMENNI KÜLFÖLDRE!
A copfos énekes úgy érzi Magyarországon a helye, ahol megmutathatja tehetségét.
Mr. Joe. Csillag Születik 2011
,,Mr Joe produkciójának egy külön erénye volt, hogy az első pillanattól az utolsóig tudta tartani a feszültséget, a dinamikát, az intenzitást. Nagyon ott volt, úgy ott volt, ahogy egy ilyen számban ott kell lenni.’’ – mondta Szirtes Tamás Mr. Joe produkciójáról. De hogy mi volt a Joe Cocker dal igazi sikerének titka arról maga Mr. Joe mesélt a CSISZ-ben Ördög Nórának és Müller Attilának. A Csillag Születik továbbjutója szerint a pörgés, az adrenalin a kulcsa mindennek.
- Nekem elég hosszú idő kell, amíg vissza tudok pörögni. Mert ez egy szokás nálam, hogy ha elindulok énekelni, akkor általában 40-45 perc egy fellépés, most pedig csak egy számot énekeltem, ezért nehéz újra lelassulnom, tehát szeretnék még-még énekelni. – mondta Mr. Joe.
Mr. Joe elárulta, hogy az Unchain my heart c. szám eléneklése után rendkívül izgatottan várta az eredményhirdetést a lihegőben és szinte a torkában dobogott a szíve, amíg meg nem hallotta a nevét a továbbjutók között: ,,Szerintem észrevették, hogy a vérnyomásom nagyon felment, megesett a szívük rajtam, menjen már a Mr Joe elsőnek, nehogy összeessen. – viccelődött a Svédországból érkezett Mr. Joe, aki minden jel szerint hazánkban akar maradni, hogy megmutassa, milyen is az, amikor egy órán át pörög és énekel a színpadon.