RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Oroszlán Szonja megházasodott!

Most kaptuk a hírt, miszerint Oroszlán Szonja titokban megházasodott! A pár tartott a fokozott sajtó érdeklődéstől, így külföldön rendezték meg az esküvőjüket. A ceremónia helyszíne New York volt, távol Európától szerettek volna kimondani a boldogító igent.
Sok sztárral ellentétben Szonja és férje Zoltán, csak a szűk családi kört hívta meg az esküvőre, így a vigasság mentes volt mindenféle sajtó visszhangtól, a hír is csak most derült ki, 3 nappal az esküvő után. Az RTL Klub megerősítette az információt, tehát Oroszlán Szonja tényleg férjhez ment, és feltehetően most töltik jól megérdemelt pihenésüket a nászúton.
Legkésőbb azonban április 17-re haza kell jönnie, ekkor kezdődnek ugyanis az élő Csillag Születik 3 show műsorok, egyenesen a Madách színházból.