RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

CSIMA PONGRÁC A CSILLAG SZÜLETIK ELSŐ REKORDERE
Pongrác a CSillag SZületik 2011-ben kapta meg oklevelét, melyben hivatalosan is elismerik rekordját. A dekázó bajnok már újabb mutatványra készül.
Csima Pongrác produkcióját nem a rövidsége miatt szerettük, a Csillag Születik tehetsége ugyanis több, mint egy órát töltött a színpadon, ezzel megdöntve eddigi dekázási rekordját. A labdazsonglőr a Cool stúdiójában számolt be nem mindennapi sikeréről. Pongrác elárulta, hogy bár imádja lábával pattogtatni a labdát, egy óra után azért ő is megúnta egy ’’kicsit’’ a mutatványozást. Sokan talán nem is gondolnák, de ahhoz, hogy megdöntötte a rekordot rengeteget kellett dolgoznia a kiscsillagnak.
- Rengetegeg gyakorlok, szóval ezt úgy kell elképzelni, hogy ez napi négy-öt óra gyakorlás, hogy egy ilyen szintet el tudjak érni. – mondta Pongrác a CSISZ-ben.
Pongrác kitartó edzéseinek meg is lett az eredménye, hiszen hivatalosan is új rekordot állított fel, az erről szóló oklevelet a CSISZ-ben vette át a labdazsonglőr.
A Csillag Születik első rekordere címet is elnyerő tehetség elmondása szerint azonban sosem elégedett önmagával, szerinte van még hova fejlődnie a dekázásban is, de a labda pattogtató elárulta, hogy itt nem áll meg, máris újabb rekordokon töri a fejét.
Hogy milyen újabb rekordot szeretne megdönteni Csima Pongrác, azt megtudhatja a CSISZ harmadik adásából!