RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Jól indult A Csillag Születik
Továbbra is az RTL Klub uralja a nézettségi toplistát, a múlt hét legnépszerűbb műsora a Csillag Születik volt, de erősen kezdett a TV2 új éneklős műsora is.
A teljes lakosság 14. heti összesített nézettségi toplistájának első öt helyét RTL-es műsorok foglalják el: a múlt hét legnépszerűbb műsora a Csillag Születik lett. A TV2 legnézettebb műsora a hétfő óta hosszabb adásidővel jelentkező Tények lett. Ezt a szintén hétfő óta dupla részekkel vetített Jóban Rosszban követi, mely a toplista hetedik helyét szerezte meg. Nyolcadik helyre került a Híradó, míg a kilencedik legnépszerűbb műsor az első adásával jelentkező A Nagy Duett című zenés show-műsor lett. A toplista tízedik helyére szintén TV2-es műsor került: az Árva Angyal című mexikói filmsorozat, mely a héten utolsó részéhez ér.