RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Farkas György Gyula még csak hat hónapja rappel, de tehetségére már a Csillag Születik zsűrije is felfigyelt.
A 21 éves fiú jelentkezett az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorába, ahol már a legjobb 24 produkció közé jutott. Görgy beszédhibás, dadog, de amint rappelni kezd, máris folyékonyan tud beszélni.
György azért jelentkezett a műsorba, hogy megtudja, mennyire érdekes, és jó a műfaj keretein belül. Kíváncsi, mennyi van benne, és tényleg lenne-e jövője rapperként. Igaz, még csak 6 hónapja rappel, de a barátai szerint így is profin tolja.
Szövegeit az utca embereiből és önmagából meríti. Legyen az fa, egy épület, vagy akár csak egy felhő, ha megfogja és érzést vált ki belőle, akkor dalba foglalja. Szövegeiben magát akarja megmutatni, előadásaival pedig színesebbé szeretné tenni a többi ember életét.
Györgynek még nincs jelentősebb „színpadi” múltja, tehetségét eddig csak egy helyen mutathatta meg, a munkatársai előtt, de ott osztatlan sikert aratott. Nagyrészt ők is hozzájárultak ahhoz, hogy György elindult a Csillag Születikben, hiszen ők is támogatták abban, hogy megmérettesse magát.
Legfőbb példaképeként édesapját tekinti, mint minden gyerek, de kedvenc előadóit Eminemet és Sub Bass Monstert is nagyon tiszteli. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy színpadon állhasson Sub Bass Monsterrel.
György bízik benne, hogy a Csillag Születikkel álma végre valóra válik, és egyszer kezében tarthatja saját lemezét.