RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

KRIZBAI TECA MEGRÍKATTA A ZSŰRIT!
A Csillag Születik 3 versenyzőjének különleges produkciója nagy hatással volt az ítészekre.
Krizbai Terézia a Csillag Születik 3 nagyreményű énekesnő- jelöltjével Ördög Nóra és Müller Attila beszélgetett a CSISZ-ben. A tehetségkutató versenyzője a műsorban elárulta, hogy csodálatos érzés volt számára az, hogy ennyi embernek tetszett a produkciója. Annak ellenére, hogy a többi versenyzővel ellentétben, a tehetséges, fiatal lány sajnos nem láthatta, mennyien tapsoltak neki a közönség soraiból. Teca azt is elmesélte, hogy sok versenyen indult már, de így is nagyon izgult a fellépésekor. A zsűrit viszont sikerült elkápráztatnia különleges produkciójával, melyben magát kísérte egy zongorával a színpadon.
- Azért könnyebb, mert én ugye vak vagyok, és így nem tudok úgy mozogni a színpadon, mint a látó emberek. Ha viszont kísérem magam az nekem egy támpontot jelent. –mondta Krizai Teca a CSISZ-ben.
Tecáról a műsorban az is kiderült, hogy már kiskora óta énekel, és 6 éve zongorázik. Sőt testvérével már több jótékonysági koncerten is felléptek.
A fiatal versenyzőről a CSISZ-ben további részleteket tudtunk meg arról, hogy mit gondol a zsűri véleményéről és a további fordulókban nyújtandó produkcióiról is elárult néhány titkot.