RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Vajon ki kerül majd be a Csillag Születik 3 első elődöntőjéből?
Szombat este, immár élő adásban folytatódik a Csillag Születik 2011! Az este fél kilenckor startoló elődöntőben a válogatásokról továbbjutó előadok közül egy tucatnyian mutatják be tudásukat ismételten a nézőknek és persze az őket értékelő zsűrinek. Természetesen a Csillag Születik elődöntőktől kezdődően már a tévénézőket is bevonják a döntésbe.
A továbbjutott művészek két elődöntőben bizonyíthatják tehetségüket. Az első elődöntő fellépői az első és második válogatás tehetségei közül kerülnek ki. Hangszeres produkcióval Szabó Ádám harmonikás és a hegedű trió, a Virtuoso. Szóló énekkel a csodálatos hangú Mr. Joe, a kínai lány Timi Chen talán éppen egy újabb sláger kínai feldolgozásával, a dadogós rapper, azaz Farkas Gyuri “MC Gyufa”, a nagyra nőtt  operett énekes Buzás Viktor, a komolytalan opera énekes Erős Dávid és a 2010-ben Erdély Hangjának választott László Attila. Táncos előadással a sokszínű Everdance, a balett virtuózai a Kuthy házaspár és a táncoslábú alakulat, az Appril Project. Végül, de nem utolsó sorban a stand up-os Habodász István küzd meg a továbbjutásért.