RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik második válogatása
A Csillag Születik 2011 második válogatója Vörös Péter ének produkciójával indult, kicsit nehéz volt eldönteni, hogy humoristával vagy énekessel van dolgunk. Minden bizonnyal a L’art pour L’art ihlette a művészt. Szirtes Tamás igenje után három nem következett, kiesett. Tátrai Gábor szintetizátor produkciója sem győzte meg a zsűrit, félbeszakították. A következő táncos lányok is búcsúztak.
Erős Dávid Flour Mizu című számát adta elő meglehetősen áthangszerelve. Hatalmas sikert aratott a nézőknél. Hernádi Juditék is kíváncsiak rá a továbbiakban, csak Fáy Miklós mondott nemet. Megvan az első továbbjutó három igennel. A Fodor testvérek és Horváth Zoltán a Virtuoso hegedű előadása következett a sorban, a James Bond filmzenéjét adták elő. Hoppá a Három Grácia fiúkkal. A produkciót hosszú és kitörő taps követte, négy igennel továbbjutottak.Kis Patrícia Desperadót énekelt a Csillag Születik színpadán és gyorsan búcsúzott. Vad Virág a “Valahol Európában számmal járt hasonlóan. Babos Richárd és Horváth Ferenc előadása alatt libabőrös lettem, bevallom hatalmas bukásra számítottam a nehéz sorsú fiataloktól. Nagyon jól szólt ez a rekedtes hang. A zsűri is csodálkozva hallgatta a srácokat. A kitörő tapsvihart megkapták, de a zsűri biztatása mellett csak kettő igent kaptak.
Az Erdélyből érkezett László Attila énekesi ambíciókkal érkezett. Máté Péter nagyszerű slágerét az Egyszer véget ér című dalt adta elő. Csodálatos produkciója előtt a zsűri fejet hajtott, a közönség pedig felállva ünnepelte a fiút. Sima továbbjutást ért! A következő továbbjutást egy humoros számmal Habodász István érte el. Prózai előadása napjaink sikerkategóriáját a Stand Up-ot erősíti.
Az Appril Project egy fiúkból és lányokból verbuválódott vegyes tánccsapat, akrobatikus tánc produkciójuk hamar meggyőzte a Csillag Születik nézőket. A zsűri sem nyúlt a gombokért. A Bad Boyz nyomdokain haladva továbbjutottak mind a négy igent besöpörték.
Párkányi Kolos bűvészmutatványaival nyűgözte le a nézőket. Ahogy lenni szokott mindenki azt találgatta, hogy miként csinálja a bűvész. A zsűri nem is gondolt a gomb megnyomására. Lesz egy bűvész is a döntőben. A következőekben több “megnemértett művész” távozásának lehettünk tanúi. Rózsási Piroska gyorsan megkapta a dudát, még el sem kezdődött a produkciója, lényegében előadásának lényegére később sem derült fény.
Egy fiatal vak hölgy következett, Krizbai Terézia a Szabadság vándorait énekelte és kísérte önmagát billentyűn. A Csillag Születik zsűrije csendben hallgatta az előadást, a nézők pedig állva tapsoltak. A zsűri dicsérete után négy igennel továbbjuttatta Teréziát.
A Csillag Születik 2011 második válogatásán ők már bejutottak
Erős Dávid - Mizu
Virtuoso - James Bond hegedűn
Appril Project tánccsoport
László Attila - Egyszer véget ér
Habodász István Stand Up
Párkányi Kolos bűvész
Krizbai Terézia - Szabadság vándorai