RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 3 első élő show-ja: Mr. Joe, az Everdance, László Attila és Szabó Ádám folytathatja a versenyt.
Újra lehetőséget kapott a bizonyításra Mr. Joe, nem kellett búcsúznia a versenytől az Everdance csapatának sem, sőt: ismét láthatjuk László Attilát és Szabó Ádámot is.

A szavazás lezárása után a műsorvezetők színpadra szólították az este főszereplőit, a versenyzőket.

Az eredményhirdetés előtt felidéztük az este folyamán látott tizenkét produkciót, majd meghallgattuk a zsűritagok véleményét a látottakkal és a hallottakkal kapcsolatban.

Az este folyamán utolsóként, Farkas Gyuri, azaz MC Gyufa szórakoztatta a közönséget: a dadogós rapper saját életéről dalolt és 30 ponttal a negyedik helyre került a zsűri listáján.

Egy újabb tánccsoport, az Everdance mutatta meg magát a Csillag Születik színpadán. A zsűritagok közül Fáy Miklós kevésbé volt lelkes az értékelés közben, ennek ellenére a csapat 29 ponttal a középmezőnybe került.


Everdance Csillag Születik 3 2011
  Imádta a zsűri Mr. Joe dalválasztását és előadását is: Joe Cocker Unchain My Heart dalával 32 pontot gyűjtött be.


Mr. Joe Csillag Születik 3 2011
  Máté Péter Most élsz című örökzöldjével lépett színpadra László Attila, a mindössze 14 éves fiú ismét bebizonyította, hogy egy igazi énekes-zseni. 34 pontjával átvette a vezetést az első élő show-ban.


László Attila Csillag Születik 3 2011
   "Gondolatban" kerékpárra pattantunk, hiszen a következő percekben Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd jóvoltából újabb fantasztikus élménnyel gazdagodtunk. Hernádi Juditék imádták a bringás srácokat, 29 ponttal támogatták a fiatalokat.

Egy LGT számmal a Neked írom a dalt című slágerrel lépett színpadra Csemer Boglárka. Az énekesnő már a válogatón is lenyűgözte Fáy Miklóst, a kemény kritikus most is pozitívan értékelte Bogi produkcióját, de elismerően nyilatkozott a tehetségről Szirtes Tamás is. Boginak 28 pontot sikerült begyűjtenie a szigorú zsűritől.

Hat produkciót már láthattunk, és ugyanennyien várakoznak még a Lihegőben!
A szünet után a bársonyos hangú Csemer Boglárka, a művészi teremkerékpár duónk, Bálint és Lénárd, valamint a kézdivásárhelyi kis énekes-zseni László Attila lép majd színpadra.

A remek hangulatot Szabó Ádám fokozta tovább: a fiatal harmonikás teljesen levette a lábáról a zsűrit, Fáy szerint Ádám a műsor egyik főszereplője. A zsűritagok nem voltak zsugoriak a pontozáskor sem, 32 ponttal engedték el a zenészt, aki ezzel átvette a vezetést a versenyben.


Szabó Ádám Csillag Születik 3 2011
  A Czemende zenekar után Párkányi Kolos varázsolt el mindenkit, a bűvész megosztotta a zsűrit, ennek ellenére 24 ponttal engedték el a tehetséget.

A szünet után a Czemende zenekar saját szerzeményét a Dudám-Dudám produkcióját láthattuk, az előadás nem győzte meg a zsűrit, mindössze 17 ponttal jutalmazták a zenekart.

A folytatásban Habodász István állt a közönség elé, egy vajdasági pajzán mesét – Az odavarrt szüzességet adta elő. Az ítészek 20 pontra értékelték a nem túl bőbeszédű fiú előadását.

Másodikként, a Csillag Születik színpadán a That’s All B-Boys Flava produkcióját élvezhettük. Oroszlán Szonja és Fáy Miklós szerint zavaró volt, hogy ilyen sokan voltak a színpadon, ezzel szemben Hernádi Juditnak és Szirtes Tamásnak bejött a táncelőadás. A csapat összesen 23 pontot kapott a zsűritől.

Kezdetét vette a Csillag Születik 3 első élő show-ja. Miután a műsorvezetők köszöntötték a tehetségkutató zsűrijét, felkonferálták az első versenyzőt, Buzás Viktort. Az izmos felsőtesttel rendelkező Viktor, Bocelli – Ama Credi E Vai szerzeményét adta elő. Egy biztos: az énekes nem győzte meg 100 százalékosan a zsűritagokat, mint mondták, kicsit többet szeretnének Buzás Viktortól, előadását 24 pontra értékelték.

Túl vagyunk a Csillag Születik 2011 háromkörös válogatóján: a zsűritagok összesen 24 produkciónak adtak újabb esélyt, közülük ma este 12-en állnak színpadra, de csak négyen jutnak tovább.