RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Egy kis média hír: Tarolt a Csillag Születik 3
Az RTL Klub immár 114 napja verhetetlen a 18-49-es korosztály körében főműsoridőben. A csatorna hétről-hétre tovább növeli veretlenségi rekordját, valamint a kétszámjegyű előnyét is masszívan őrzi a tv2-vel szemben. A múlt héten a Csillag Születik harmadik adásával az élen ismét jelentős különbség volt az RTL Klub és riválisa között.
Magyarország egyik legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik harmadik évadának múlt szombati adása is kiemelkedően magas nézettséget produkált, az éppen tévét néző 18-49-es korosztály csaknem fele (49% - 1 003 131 fő) választotta a műsort. Többek között ennek is köszönhetően 25,3 százalékpontos különbség volt szombat este az RTL Klub és a tv2 között, természetesen a piacvezető csatorna javára.
Az RTL Klub a népszerű és kategóriájukban legnézettebb műsorainak köszönhetően a 15. héten tovább növelte előnyét főműsoridőben a 18-49-es korosztály körében, 15,5 százalékponttal megelőzve a tv2-t. A Csillag Születiken kívül remek nézettséget produkált a Barátok közt is, amelynek múlt keddi adása 38,6 százalékos közönségarányt ért el. Továbbra is a legnézettebb műsorok között van a ValóVilág4, aminek összes adása az élbolyban található. A vasárnap esti párbajt az éppen tévét néző kereskedelmi korcsoport 40,2 százaléka választotta, ez 797 024 főt jelent a 18-49-es korosztályból. A hét legnézettebb közéleti, közszolgálati magazinműsora ismét a Fókusz lett, aminek április 14-ei, csütörtöki adása 35,1 százalékos közönségarányt ért el. Szintén a piacvezető csatornán volt a legnézettebb heti külföldi sorozat is, a Dr. Csont múlt hétfői adása 32,5 százalékos közönségarányt szállított.