RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

KOSSUTH GERGŐ NEM CSAK KOSSUTH LAJOS LESZÁRMAZOTTJA
A Csillag Születik 2011 zenei időutazója nem csak Jávor Pál dalokat tud, hanem a tehetségkutató előtt megfertőzték az igazi klasszikusok.
Korát meghazudtolva adta elő az Egy csók és más semmi c.filmből ismert Jávor Pál dalt az Egy kis édes félhomálybant Kossuth Gergő a Csillag Születik színpadán. A fiatal tehetséget a CSISZ-ben faggattuk arról, hogy miért ugrott vissza több, mint hetven évet, amikor kiválasztotta azt a dalt, amivel végül négy igent zsebelt be a zsűritől.
- Igazából mindig azt várnák tőlem, hogy poppos dalokat énekeljek, de be szeretném bizonyítani, hogy van elég sok műfaj, amiben megállom a helyemet és azt gondolom, hogy nekem ez egy teljesen új stílus, de szerintem sikerülni fog megszerettetni ezt az én generációmmal. – mondta Kossuth Gergő a CSISZ-ben.
Gergő eddigi sikerei azt bizonyítják, hogy jó úton van, Oroszlán Szonja szerint olyan volt hallgatni, mint ha bekapcsolt volna egy régi lemezt és Fáy Miklós érdeklődését is felkeltette a produkciója, a legkritikusabb ítész ugyanis kíváncsi, hogy mi van még Gergőben az eddig hallottakon kívül.
No de mi köze van Gergőnek Kossuth Lajoshoz? Mit gondol tehetségéről Hernádi Judit és Szirtes Tamás? Kiderül a CSISZ harmadik adásában!