RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

A Csillag születik énekese apaként tekint nevelőapjára
Kossuth Gergő a Csillag születik színpadán Jávor Pál egyik híres dalát énekelte el, az "Egy csók és más semmi" című filmből, bebizonyítva, hogy napjainkban is van létjogosultsága a régi magyar slágernek. A fiatalember büszke származására: apai ágon hatodik generációs leszármazottja Kossuth Lajos unokatestvérének. Csakhogy az édesapjával évek óta nem tartja a kapcsolatot.
Tizenkét éves voltam, amikor a szüleim elváltak, és utána csak egy nagyon rövid ideig beszéltem az apámmal. Sajnos hamar megromlott a kapcsolatunk, és azóta is bánt, hogy amióta új párkapcsolatban él, mintha egy láthatatlan húzóerő folyton arra sarkallná, hogy ne közeledjen felém. Lehet, hogy egyszer még kibékülünk, bár a lelkem mélyén úgy gondolom, ha valakit egyszer nagyon megbántanak, az sosem tudja igazán elfelejteni azt" - mondja Kossuth Gergő, aki a nevelőapjára tekint apaként és gyakran utazik haza Pápára, a családjához.
"Amikor a fővárosban vagyok, a barátnőmnél lakom, de gyakran utazom haza is, ugyanis a reklámszervező iskola mellett kisgyerekeknek tanítok éneket."