RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

A Csillag Születik bohóca családi drámájáról mesélt
A Csillag Születik harmadik selejtezőjében feltűnt egy talpig bohócjelmezbe bújtatott táncos, de sokan nem mondták volna meg, hogy lányt takar az erős smink. Gomez most családi drámájáról is vallott.
A tehetségkutató legújabb reménysége elárulta, hogy gyerekkorában szülei akaratára kezdett el balettozni, ami akkoriban még csak tehernek tűnt neki.
A három éves kora óta táncoló Gomez most már tudja, milyen sokat köszönhet szüleinek, akik kiskorában kitartóan erőltették a balettot, hiszen ők is táncosok voltak, és a kezdeti nehézségek pedig azóta bőségesen megtérültek.
A táncos családjában azonban drámai fordulat következett, amikor a bohócjelmezbe bújt lány elvesztette Magyarországon élő, de külföldi származású szüleit. Gomez elmondta, hogy azért is jelentkezett a Csillag Születik műsorába, hogy erőt adhasson és segíthessen a hasonló helyzetben lévő gyermekeken, de érthető módon többet nem beszélt a tragédiáról.