RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Megkezdődött a csillag születés, Csillag Születik első adás.
Elindult a show, kezdetét veszi a Csillag Születik 2011, legalábbis a képernyőkön. Mint már korábban is írtuk ezek a válogatók valójában már lementek és csatorna egy válogatást mutat be felvételről. Azonban a nagyérdemű csak most ismerheti meg a csillagjelölteket. Ezúttal elég volt 3 igent begyűjteni az indulóknak a továbbjutáshoz. Aki esetleg lemaradt volna az összefoglalónkból megtudhatja, hogy milyen produkciókkal indítottak a tehetségek.
Természetesen ahogy az lenni szokott a Csillag Születik műsorban a valódi tehetségek mellett voltak megmosolyogtató amatőrök és abszurd számokat előadók is. Ők persze nem jutottak tovább. A képernyőn első versenyző, a kis Lacika csak két igent tudott gyűjteni Michael Jackson táncával, így ő búcsúzott. Mindössze egy igent ért el Bencsik Adrienn, akinek az önbizalma rendben volt, de énektudása hiányzott, mindenesetre jól billegett, talán sztriptíztáncosnőként van jövője. Józsa Melinda ovisokat alulmúlva kínlódott a Csendes éj című dallal, a zsűri fél perc után ismerte fel.Ma nem termett babér a patkányidomárnak sem és a Predátor táncosokat is hazaküldte a zsűri. Az abszurd produkciók közül a fekvőtámasz és hagymaevés sem aratott sikert. Labdazsonglőrök és Kiss együttest utánzó lányok sem jutottak tovább. A negatív csúcsot mindenesetre VV Ildi hozta el a képernyőre, lényegében a tőle elvárható szinten mondott el egy butuska szöveget zenére. Nagy sikert arattak Funky Mamák, akik 70 feletti átlagéletkorúk dacára táncoltak, tovább nem léptek, de beírták magukat a show történelmébe.Horváth Józsefet, azaz Mr. Joe-t igencsak kétkedve fogadta a Csillag Születik 2011 zsűrije, majd mikor elkezdett énekelni tátott szájjal figyelték a “Yesterday”-t, végül négy őszinte igennel búcsúztatták. A kritikus Fáy Miklós is csak jót tudott mondani róla. Farkas Gyula “Gyufa” gyógyszergyártó szintén sokkolta a zsűrit, ő annyira dadogott, hogy fél percig a nevét mondta. Aztán folyékonyan rappelt és simán továbbjutott.A “Most múlik pontosan” című slágerrel sokan próbálkoztak és buktak óriásit, míg végül egy kínai lánynak, Timi Chen-nek sikerült továbbjutnia a dallal igaz ő kínai nyelven adta elő.Vásáry André és Veres Robi utánzatok is repültek, míg a sztepptáncos csapat, az Everdance simán továbbment 4 igennel. A 18 esztendő Szabó Ádám olyat hangokat csalt elő harmonikájából mely szintén továbbjutást ért. Buzás Viktor testépítőedző egy opera áriával juttatta magát tovább a tehetségkutatón. Végül Nagy Kuti Zoltán és Kuti Mercédesz balettprodukcióját juttatta tovább a Csillag Születik 2011 zsűrije.
A Csillag Születik 2011 első adásából továbbjutók:
Szabó Ádám - harmónika  Mr. Joe - Yesterday  Everdance - sztepp 
Timi Chen - Most múlik pontosan  Gyufa - rap  Buzás Viktor - ária  Kuti házaspár - balett