RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

LÁSZLÓ ATTILA KIFOGOTT A CSILLAG SZÜLETIK  ZSŰRIN
A Csillag Születik szemtelenül fiatal tehetségét alábecsülték az ítészek.
László Attila a CSISZ-ben mesélt arról, milyen érzés a Csillag Születik továbbjutóinak táborát erősíteni. A tehetségkutatóban Máté Péter dalát szinte tökéletesen előadó sráctól megtudtuk, hogy régóta dédelgetett álma volt egy ekkora színpadon megmutatni azt a tehetséget, amivel állítólag már óvodás korában is rendelkezett. A jelek szerint Attilának már most rengeteg rajongója van, hiszen adásunkba is rengeteg SMS érkezett, ami a versenyző tehetségét méltatta.
- Nagyon felemelő érzés, nagyon jól érzem magamat, amikor ilyen emberek írnak nekem és remélem a továbbiakban is lesz folytatás. – mondta Attila.
Bár a zsűri egyöntetű szavazatai szerint minden esélye megvan erre, műsorunkban kiderült, hogy Attila első betoppanásakor nem sok jót jósoltak neki a bírák: ,,Hát ezen betojtam, azt hittem, hogy bejön, aztán menten kimegy.’’ – vallotta be utólag Hernádi Judit, de nem csak ő, hanem Fáy Miklós is hasonlóan vélekedett: ,,Áldozati bárány, aki megérkezett, aztán mindjárt lemészároljuk.’’ – mondta a szigorú döntnök. Attila produkcióját hallván azonban mindannyian beismerték, hogy igencsak mellé lőttek, amikor próbálták beskatulyázni a tinédzsert. Egy kétségük azonban továbbra is maradt, a versenyző fiatal kora, de stúdiónkban Attila kifejtette, hogy emiatt badarság lenne aggódni.
- Mindent bele fogok adni, szorgalmasan fogok gyakorolni a következő adásokra és megteszek mindent, ami tőlem telik. – mondta Attila.