RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

GOMES-MARTINS KLAUDIA IGAZI ARCA
Miért festi az arcát a Csillag Születik 2011 tehetsége? Jelkép vagy egyszerű hóbort, amit magán visel?
Gomes-Martins Klaudia produkciójánál már csak fellépő szettje volt érdekesebb, bohócra hajazó sminkje és ruházata rendkívül színessé tette a japán poppinnak nevezett táncát. Klaudia a CSISZ-be is ugyanabban ’’sminkben’’ érkezett, mint amivel fellépett a tehetségkutatóban, ezzel felkeltette Ördög Nóra kíváncsiságát. Műsorvezetőnk azon kérdésére, hogy mit jelent ez a maszk, Klaudia meglepő választ adott:
- Az arcfestést jelképnek használom azoknak a gyerekeknek, akik félnek a bohócoktól és szeretném, ha ez lazább lenne, ha nem félnének annyira a bohócoktól. – mondta Klaudia a CSillag SZületik 2011-ben.
Klaudiáról emellett azt is megtudtuk, hogy kiskora óta táncol, és jórészt autodidakta módon fejleszti magát, bár afrikai édesapja is sokat segített neki abban, hogy megtalálja magát ebben a művészetben: ,,Édesapám hívta elő belőlem az ősi motívumokat.’’ – mondta Klaudia.
Klaudia azt is elárulta, hogy ki a példaképe és miért jelentkezett a Csillag Születikbe.
A teljes beszélgetést megnézheti a CSISZ harmadik adásában!