RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Új zsűri ül be az RTL-es Csillag születikre

A négy zsűritagból három új lesz a 2012 tavaszára tervezett Csillag születik-ben. A műsorvezető marad Ördög Nóra és Lilu. Az RTL Klubnál évek óta egy-egy nagyszabású tehetségkutató show-műsornál következetesen mindig egy televíziós évadra tervezünk a zsűritagok összetételét illetően. Így van ez a Csillag születik esetében is, ahol a 2012-es szériában egyedül Hernádi Judit marad a zsűriben, mellette pedig három új sztár foglal majd helyet az ítészek között. Az ilyen műsorok természete, hogy néha cserélni kell a zsűriben, még akkor is, ha a legjobb zsűritagokról is van szó" - mondta a Blikk érdeklődésére az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter. Csak Hernádi Judit marad a helyén.
"A tavalyi műsor zsűritagjaival továbbra is remek viszonyban vagyunk, olyannyira, hogy a jövőben dolgozni szeretnénk Oroszlán Szonjával, Szirtes Tamással és Fáy Miklóssal is. A megújuló műsorban szereplő új zsűritagok személyét hamarosan bejelentjük" - tette hozzá.