RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

SZIRTES TAMÁS SZERINT TIMI CHEN EGY CSISZOLATLAN GYÉMÁNT
A zsűritag kitartásra buzdítja a legutóbbi kiesőt.
Timi Chen sajnos távozni kényszerült a Csillag Születik élmezőnyéből. A kiesett versenyző a Csillag Születik negyedik élő adását követően mesélt Ördög Nórának arról, hogy mit jelentett számára az elmúlt pár hét. Timi nagyon boldog, hogy idáig eljutott és egy jó leckének tartja a tehetségkutatót. Kiesése azonban nem csak a rajongóinak fájt, de a zsűri oldalán is akadt olyan, aki nagyon sajnálja, hogy búcsúzni kellett a kínai lánytól. Szirtes Tamás úgy érzi Timi egy csiszolatlan gyémánt.
- Ő egy tizenhat éves kislány, tulajdonképpen talán nem sokkal a mutálás után, egy kialakuló hanggal. A hangjának azok a nem igazán szép fényei, amik még nem alakultak ki. Egy sokkal bársonyosabb, nemesebb hang ott van a torkában – egy hangképzés kéne, hogy kihozza. – mondta Szirtes Tamás.
A Tanár úr szerint Timi még sokra viheti az énekesi pályán, ha elég munkát és időt feccel a hangjába, hallani fogunk még róla.