RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

APPRIL PROJECT: KÉREM HAGYJON ÜZENETET!
A Csillag Születik táncos csapata beköltözik a próbatermükbe, hogy reggeltől éjjelig készülhessenek a tehetségkutató következő fordulójára.Az Appril Project ismét bebizonyította, hogy helye van a Csillag Születikben. Ütős és precíz koreográfiájukat szinte egy emberként adták elő, és egy pillanatig sem kószált el a zsűri és a közönség tekintete a színpadról. A táncosok látszólag! játszi könnyedséggel adják elő a színházi jelenetekkel átszőtt koreográfiájukat, valójában azonban rettentő kemény munkát és temérdek időt feccelnek a produkcióikba. Fáy Miklós szerint a kitartó gyakorlásuk ezúttal is meghozta a gyümölcsét: ,,Én jobbnak éreztem a produkciót, tanultak a múltkor kiesett csapat hibájából koncentrált volt az egész, húzták befelé az ember tekintetét’’ – mondta a zsűritag. Az Appril Project - ahogyan a CSISZ-ben is elmesélték - napi 4-5 órát gyakorolnak együtt, de úgy érzik a tehetségkutatóban ez már kevés lesz, ezért új tervekkel álltak elő:
- Jelenleg többet találkozunk egymással mint a családunkkal és oda is fogunk költözni a próbaterembe, ott fogunk aludni és éjszakai próbák is lesznek. – mondták az Appril Project táncosai.
Az Appril Projecttől azt is megtudtuk, hogy a fellépések előtt az utolsó másodpercekig pörgetik a koreográfiát, hiszen a színpadon már száz százalékosan, hibamentesen szeretnék bebizonyítani, hogy az ő esetükben bizony vér profi produkcióról van szó.

Appril Project  Csillag Születik 2011