RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás



FÁY: MI A FENÉNEK JÁTSZAM MEG MAGAMAT ?
Fáy Miklós, hogy ne érje kritika a kritikust, ezúttal nem volt szűkmarkú a pontszámokkal. A zsűritag szerint az Appril Project produkciója méltán megérdemelte a maximális tizest.
A két vajaskenyér – ezzel viccelődött Ördög Nóra és Müller Attila, amikor Oroszlán Szonja és Fáy Miklós megérkezett a Cool stúdiójába. Hogy mire értették ezt a megjegyzést a két zsűritag nagyon is jól tudta, hiszen csak úgy röpködtek a 10-esek a Csillag Születik legutóbbi élő show-jában. A jelek szerint még Fáy Miklós is teljesen a hatása alá került a produkcióknak, hiszen mint tudjuk, ő nem szokta csak úgy szórni a magas pontszámokat. Az Appril Projectnek adott maximális értékelésre azonban úgy véli, minden indoka megvolt.
- Nem arról van szó, hogy nem tudok ennél tökéletesebb produkciót elképzelni, hanem az ember próbál egy sorrendet felállítani. Mégis csak az Appril volt ma a legjobb produkció, mi a fenének játszanám meg magam, hogy nekem ez még nem elég jó? – fogalmazott Fáy Miklós a CSISZ-ben.
De nem csak Fáy, hanem Oroszlán Szonja is egyetértett abban, hogy az eddigi legtöbb meglepetést tartogató műsoron vannak túl, kezdve Teca és Gomes varázslatos duója, Szabó Ádám klasszikus zenei produkciója vagy éppen az Appril Project felejthetetlen koreográfiája is rendkívül nagy hatással volt az ítészekre. A két zsűritag tehát elégedett a legutóbb látottakkal és reménykednek abban, hogy az elkövetkező adásokban is hasonló vagy éppen még intenzívebb élményekben lehet részük