RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

APPRIL PROJECT MEGSZENVEDETT A LEGUTÓBBI PRODUKCIÓÉRT
Péntek tizenharmadikát ők sem úszták meg. Sérült csapattag, káosz a próbákon – a siker korántsem volt zökkenőmentes számukra.
Appril Project Csillag Születik 2011
 Az Appril Project egyik táncosának, Ricsinek a lesérülése valóságos vészhelyezetet teremtett a csapaton belül, hiszen mindössze fél napjuk volt arra, hogy a hiányzó tagot pótolják és nélküle építsék fel a produkciót. A CSISZ-ben kiderült hogyan oldotta meg a csapat ezt a nem mindennapi problémát, míg csapattársuk a kórházban feküdt. Végül az Appril Project koreográfusa, Szabó Tomi oldotta meg a problémát azzal, hogy ő maga lépett a színpadra, de a ’’mester’’ szigorúan csak a produkció erejéig segített tanítványain, a tapsviharból már nem vette ki a részét.
- Ez azért történt, mert nem szerettem volna, hogyha a nézők úgy gondolják vagy bárki úgy gondolja, hogy itt most a koreográfus belép és ezáltal egy professzionális táncos is részt vesz a produkcióban. Azt szerettem volna, hogy a srácok vigyék el a sikert és nem szerettem volna elvonni róluk a figyelmet. – mondta Tomi.
Ricsi szerencsére végig nyomon követte a fellépést, elmondása szerint lélekben végig a színpadon volt csapattársai mellett és nagyon izgult, nehogy a ’’hiányzása’’ miatt bukjanak el. Az Appril Project végül hatalmas sikerrel és dupla tízpontos értékeléssel távozott - a csapattagok úgy érzik ezt részben a vészhelyzet és az izgulás hozta ki belőlük.