RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

TECA ÉS GOMES NAGYON ÉLVEZTE A KÖZÖS MUNKÁT
A két kiscsillag remekül kiegészítette egymást a színpadon.
Krizbai Teca Gomez Csillag Születik 2011
Krizbai Teca és Gomes a Csisz-ben mesélt Ördög Nórának és Müller Attilának arról, hogy milyen volt együtt dolgozni. A Csillag Születik ötödik élő adásában a kiscsillagok párokban is a színpadra léptek, így egy igazán különleges közös produkcióban is megmutathatták tehetségüket. Teca és Gomes a műsorban elárulta, már korábban megbeszélték, ha lesz lehetőségük, szeretnének együtt dolgozni. Teca és Gomes elmondta, mindketten inspirálták a másikat, ennek köszönhető a jól sikerült előadás.
- Igazából Teca inspirált engem, és vele dolgozni fantasztikus dolog. Egymásnak adtuk át a pozitív energiát. Így lett ebből egy ilyen előadás, mert ha nem lettünk volna ilyen lelki kapcsolatban, akkor lehet, ez teljesen másképp sült volna el - mondta Gomes.
Teca hozzátette, nagyon sok impulzust kapott Gomestől.
- Belőle is sugárzik a pozitív energia, és ezt így adjuk át egymásnak. Szerintem ettől sikerült ilyen jól ez a produkció – mondta Krizbai Teca.
A kiscsillagok szerint olyan volt ez a közös munka, mintha ezer éve dolgoznának együtt, és remélik, lesz erre még lehetőségük a későbbiekben is.