RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Zaklatja Mr. Joe-t a volt felesége
A Csillag születik első kiesőjének a műsor után sincs nyugta. A szombati adást követően a gratuláló SMS helyett kétértelmű üzenet várta Mr. Joe-t (47) a telefonján: Svédországban maradt volt felesége kérlelte, hogy menjen vissza hozzá. Az énekes 8 hónapja jött haza Magyarországra, előtte a skandinávoknál élt. Volt felesége és két gyermekük ott maradt, az asszony és Mr. Joe között még mindig nem rendeződött a viszony.
– Svédországban hagytam mindent. Már tavaly a gyerekekre írattam a házat, hogy ebből később ne legyen probléma. A volt feleségemmel addig volt jó a viszony, amíg januárban ki nem derült, hogy nekem új kapcsolatom van. Azóta viszont az SMS-eivel megkeseríti az életemet. Kétértelmű üzeneteket hagy a telefonomon, azt akarja, hogy menjek vissza hozzá, és költözzek ki újra Svédországba. Az énekes külföldön élő gyerekeivel jó viszonyt ápol, a szombati produkciója után mindketten gratuláltak neki.
– Fizetem a gyerektartást, persze nagyságrendekkel többet, mint amennyit Magyarországon fizetnék, hiszen kint nagyobbak a keresetek. Szeretem a gyerekeimet, de a volt feleségem néha még a kapcsolattartást is megnehezíti. A lányomat volt, hogy nem engedte a telefonhoz – mondta el Horváth József.
Szerencsére a Magyarországon élő új családja mindenben támogatja Mr. Joe-t. Az énekesnek erre szüksége is van, hiszen mint mondta, a sok idegesség miatt fájdalmak gyötrik.
– Két éve cukorbeteg vagyok, nem tesz jót, ha sokat idegeskedem. Ráadásul a hangom is elmegy, ha a volt feleségemmel kapcsolatos félreértések eszembe jutnak – mondta szomorúan Mr. Joe. Hozzátette, ezentúl nem szeretne ezzel foglalkozni, csak a karrierjére, a zenére és az éneklésre akar koncentrálni.