RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

VARGA VIKTOR: EMBEREK, NYISSUK KI A FÜLÜNKET!
Az énekes nem érti, miért Timi Chent juttatták tovább a szavazók Mr. Joe helyett.
Varga Viktor
Mr. Joe talán hasonlóan fog járni, mint Varga Viktor, hiszen ő is már a Csillag Születik elején kiesett, de azóta hatalmas karriert futott be. Viktor a CSISZ-ben fejtette ki kendőzetlen véleményét Müller Attilának, miszerint igazságtalan volt Mr. Joe kiesése a Csillag Születikből.
- Emberek, egy kicsit gondolkozzunk már, meg halljunk, nyissuk ki a fülünket! Szerintem nem biztos, hogy neki (Mr. Joe-nak – a szerk.) kellett volna kiesnie. – fakadt ki Viktor a CSISZ-ben.
Bár Viktornak is tetszettek Timi Chen korábbi produkciói, úgy véli nem lehet összehasonlítani két ennyire különböző versenyzőt, mint Timi és Joe, előbbi ráadásul meglehetősen gyengén teljesített a Csillag Születik korábbi felfedezettje szerint.
- A Joeban teljesen hallatszik az, hogy 20-30 év munkája benne van a hangjában és ez érezhető a dinamizmusában, mindenben. És valljuk meg őszintén, a Timi Chen most azért annyira nem teljesített jól, hiszen hamis volt és az annyira nem szép a fülnek. – mondta Viktor.