RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

TIMI CHENNEK ÉRT VÉGET A VERSENY!
A negyedik élő show-ban az Appril Project, az Everdance, Gomes, Krizbai Teca, László Attila, Szabó Ádám és Timi Chen mérte össze tudását.
19:00 A még versenyben lévő kiscsillagok fantasztikus közös produkciójával vette kezdetét a Csillag Születik. A mai adás rendhagyó, a megszokottól eltérően ugyanis korábban kezdtünk, hiszen ez az este nem csak a kiscsillagoknak fontos, hanem Wolf Katinak is, aki bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe!
19:04 Elsőként az Appril Project lépett színpadra: a fiatalok előadása lenyűgözte a közönséget és a zsűritagokat is, Hernádi Juditék 37 ponttal jutalmazták a táncosokat. A versenyzők öröme egyelőre nem felhőtlen, hiszen társuk a tegnapi próbán súlyos balesetet szenvedett.
19:21 A folytatásban Teca következett, Rihanna Unfaithful című dalával megosztotta a zsűrit. A vak tehetség 29 pontot kapott
19:40 Gomes ma este is egy tőle megszokott, meghökkentő produkcióval állt a nagyérdemű elé. A drámai előadás átjött a zsűrinek, 33 pontot kapott a különc táncos. Ezzel Gomez az Appril Project után a második helyre került.
19:49 A hangulat-teremtés mestere után Timi Chen következett, Lady Gaga Born This Way című dalával sikert aratott. Oroszlán Szonja szerint Timinek eddig ez a dal állt a legjobban, a zsűritagoktól 30 pontot gyűjtött be a tehetség, aki ezzel a zsűritagok listáján a harmadik helyre került.
19:55 A harmónikás Szabó Ádám filmes mixével ma este is remekelt: Szirtes Tamás pozitívan nyilatkozott a mosolygós srác előadásról, de Hernádi Judit és Oroszlán Szonja is hasonlóképpen értékelte a hallottakat. A muzsikus 34 pontot kapott. A folytatásban láthatjuk és hallhatjuk még László Attila és az Everdance produkcióját.
20:16 Egy héttel ezelőtt a szavazók védőhálója mentette meg az Everdance-t a zuhanástól és Fáy Miklóst is a fenékbe rúgástól, amit egyébként önként ajánlott fel az Everdance tagjainak, ha kiesnek. A táncosok komolyan vették a múltkori értékelést és keményen készültek a ma estére, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az ítészek elismerően szóltak a táncosok produkciójáról. Szirtes Tamás szerint a csapat túljutott a válságon. Az Everdance 33 ponttal jött le a színpadról.
20:27 László Attila lépett utoljára a Csillag Születik zsűrije elé: a Rómeó és Júlia című musicalből a Lehetsz királyt hallottuk Tőle. A zsűri 33 ponttal jutalmazta Attila előadását.
20:33 Extra produkcióként a Freelusion lépett a Csillag Születik színpadára: a 3D-s videotechnika tánccal kombinálva igazi magyar találmány! És nagy büszkeségünkre éppen a Csillag Születik egyik koreográfusa Papp Timi és csapata találta ki.
20:40 Wolf Kati ma este fél 10 körül lép színpadra Düsseldorfban az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében! Élőben kapcsoltuk az m1 stúdióját, ahol Novodomszky Éva Geszti Péterrel és Johnny K. Palmer-rel együtt latolgatta Kati esélyeit, és adott egy friss helyzetjelentést az X-Faktor tehetségéről.
20:59 A zsűri miután értékelte az estét, egy közös produkció erejéig színpadra lépett két egykori Csillag Születik versenyző, Brasch Bence és MC/DC.
21:10 A szavazás lezárása után felsorakoztak a színpadon a Csillag Születik versenyzői. Biztosan továbbjutottak: László Attila, az Appril Project, Szabó Ádám, Gomez, Krizbai Teca és végül az Everdance. Ma este Timi Chennek ért véget a Csillag Születik.