RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2011: kialakult a nyolcas mezőny
A második és egyben utolsó elődöntő végével kialakult a Csillag Születik középdöntőseinek mezőnye, 8-an jutottak tovább az első két élő show után. Az április 30-ai élő elődöntőt követően kialakult a Csillag Születik 2011-es középdöntős mezőnye a zsűri pontszámai és a nézők szavazata alapján, így a következő döntők során már biztosan visszatérhet nyolc produkció.
Az első adásban Horváth József, azaz Mr. Joe, az Everdance, Szabó Ádám és László Attila jutottak tovább, a második adást követően Krizbai Teca, Gomes-Martins Klaudia, Timi Chen és az Appril Project tudhatta magáénak a döntős címet. A Csillag Születik újra jelentkezik a megszokott időben az RTL Klubon, ezentúl már a középdöntős adásokkal, amelyben feláll a finalisták névsora is, akiknek esélye van megnyerni a 12 milliós fődíjat, az autót, és a rendkívül nagy médiafelhajtást.