RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

FÁY MIKLÓS: HÜLYESÉGEKET BESZÉLÜNK!
Fáy úgy érzi veszélyeztette tanácsaival az Everdance-t. Szerinte nem szabadna a zsűritagoknak tanácsokat osztogatni, beleértve saját magát is.
Fáy Miklós a CSISZ-ben számolt be a Csillag Születik legutóbbi, harmadik élő show-jában szerzett tapasztalatairól. A szőrösszívűből aranyszívűvé avanzsálódott döntnök nem csak Timi Chent védte meg műsorunkban - aki szerinte rengeteget fejlődött az adások alatt - , de azt is elismerte, hogy néha bizony jobb lenne, ha csak az értékelésben merülne ki a zsűri véleménye és nem adnának tanácsokat a versenyzőknek.
- A tökéletes égése volt a zsűrinek a mai nap egyébként, mert tényleg osztjuk a tanácsokat és amikor a tanácsokat elkezdik megvalósítani, kiderül, hogy olyan hülyeségeket beszélünk, hogy a zsűri azt tenné a legjobban , ha nem osztana tanácsokat.
Fáy úgy érzi az Everdance gyengébb produkciójában az ő tanácsai is ’’segítettek’’:
- Hát most az Everdance kiesésében nagyon súlyosan vétkes voltam, mert én mondtam, hogy próbáljanak meg tisztább műfajokat, tehát nem keverni a néptáncot és a szteppet. És most meg mindenki ezt hiányolta belőlük, hogy miért nincs benne az a trükk, így önmagában, mint sztepprodukció nem volt annyira érdekes. Szerencsére a közönség bizalmat szavazott.