RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Majdnem balesetet szenvedett a Csillag születik sztárja!
László Attila szállodában lakik, és villamossal utazik a Csillag születik stúdiójába. Teljesen elvarázsolja a fővárosi nyüzsgés, ám képtelen felvenni a tempót, így saját testi épségét is veszélybe sodorta. 
Budapest veszélyes egy olyan kisfiú számára, aki a kisvárosi nyugalomhoz szokott, nem pedig a fővárosokra jellemző nyüzsgéshez. Csak a szerencséjén múlt, hogy nem gázolták halálra a legutóbb, amikor édesanyját hátrahagyva, úgy sétált át egyedül az egyik belvárosi gyalogátkelőn, hogy észre sem vette: alig száz méterre egy szirénázó mentőautó száguld felé.
– Olyan, mintha nyaralnék – futott át egy pillanatra az agyán, aztán megjegyezte, hogy bár a gyakorlások miatt sűrű az időbeosztása, a Parlamentet szívesen megnézné. Az édesanyja megértően bólogatott, és megígérte: megtalálják a módját, hogy – ahogy eddig mindenhová – a Kossuth Lajos térre is eljussanak a belvárosi szállodájukból.
– A férjem otthon van; úgy beszéltük meg, hogy felváltva vigyázunk majd Attilára. Ha versenyben marad, talán két hét múlva ő lesz itt vele. Egyedül nem mertük volna elengedni – mondta a hot! magazinnak az aggódó édesanya, aki minden pillanatban a fián tartja a szemét.
László Attila Csillag Születik 2011
Attila most élményeket gyűjt, és Kézdivásárhelyen maradt édesapjának és barátainak mindenről beszámol: arról, hogy milyen egy négycsillagos belvárosi szállodában lakni, étlapról rendelni az ételt.
– Liftezni nagyon szeretek, és a hosszú mozgólépcsők is nagyon tetszenek. Mozi sincs Kézdivásárhelyen, ám mivel azt el sem tudom képzelni, milyen, nem igazán vágyom rá, hogy kipróbáljam – mondta Attila.