RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

MA ESTE AZ EVERDANCE BÚCSÚZOTT!
Az ötödik élő show-ban az Appril Project, az Everdance, Gomes, Krizbai Teca, László Attila és Szabó Ádám mérte össze tudását.
Everdance Csillag Születik 2011
20:30 Kezdetét vette a 2011 Csillag Születik harmadik döntője: ma este már csak hatan állnak a zsűri elé, de továbbjutni csak öten fognak. Kemény este előtt állnak a versenyzők: két produkcióval lépnek ma színpadra, ráadásul ezek közül az egyik egy duett valamelyik versenyzőtársukkal.
20:38 Elsőként László Attila és az Everdance lépett színpadra. A Crystal – Két utazó című dalát hallhattuk a kézdivásárhelyi fiútól, miközben az Everdance remek koreográfiával színesítette a produkciót.
20:40 A folytatásban Krizbai Teca és Gomes előadása következett, Teca a Hooliganstől énekelte a Játszom című dalt, miközben Gomes nagyszerű táncprodukcióval örvendeztetett meg mindenkit. A zsűri elismerően nyilatkozott a látottakról.
20:45 Utolsóként, Szabó Ádám és az Appril Project közös előadását láthattuk. Ádám jóvoltából igazi, pörgős percek következtek. A harmonikás srác Jennifer Lopez – On The Floor slágerével a táncosok pedig lambada mozdulataikkal hozták lázba a közönséget.
21:10 Rövid szünet után az egyéni produkciókkal folytatódott a Csillag Születik 2011: László Attila egy győztes dallal, Tabáni István –Gyönyörű szép örökzöldjével nyitotta a sort. A zsűrit megnyerte, 35 ponttal jutalmazták a fiatal srácot.
21:15 Az Everdance fellépése közben Michael Jackson –They Don’t Care About Us című dala szólt. A csapat óriási sikert aratott a közönség körében, ezzel szemben a zsűritagokat nem győzte meg a táncosok koreográfiája. Oroszlán Szonja szerint lagymatag volt az előadás, a többiek is osztották a színésznő véleményét. 29 pontot kaptak a táncosok.
21:35 Tecával mentünk tovább, legutóbb a zsűrinek nem nyerte el 100 százalékosan a tetszését a vak kislány előadása. Sőt: az ítészeket ma is megosztotta a tehetség előadása. Hernádi Judit szerint Teca nagyon izgult miközben az Abba –The Winner Takes It All című slágerét énekelte. Teca 35 ponttal hagyta el a színpadot.
21:50 Gomes mindig elképesztően intenzív érzelmeket közvetít. Múlt héten azonban megkapta az első figyelmeztetést a zsűritől. A táncos vette a jelzést, hiszen amit ma nyújtott az felemelő volt. A zsűri 36 pontjával átvette a vezetést.
22:07 Libabőrös lett a közönség és a zsűri is Szabó Ádám produkciójától, Vivaldi – Négy Évszakából a Telet hozta el nekünk a nyári hőségben. 39 pontot kapott.
22:19 Utolsóként az Appril Project állt a zsűri elé: a táncosok fergeteges előadását maximális, 40 ponttal jutalmazta a Csillag Születik zsűrije.
22:25 A mai este első meglepetés fellépője a 2009-es Csillag Születik férfi szoprán énekese, Vásáry André volt. Az énekes mellett feltűnt a színpadon a 4 tagú Bad Boyz és a ValóVilágból megismert Gigi és Béci is.
22:47 A folytatásban a zsűri értékelte az estét: a négy ítész elégedett volt a látottakkal és hallottakkal.
22:51 A szavazás lezárása előtt Farkas Annamarival kiegészülve újra együtt álltak színpadra a 2007-es Csillag Születik sztárjai: Ádok Zoli és a 4 For Dance!
23:01 A szavazás lezárása után felsorakoztak a színpadon a 2011 Csillag Születik versenyzői. Biztosan továbbjutottak: Szabó Ádám, az Appril Project, László Attila, Gomes, és végül Krizbai Teca. Ma este az Everdance-nek ért véget a Csillag Születik 2011.