RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

GOMES A FÁJDALMAT VÁLASZTOTTA A BOLDOGSÁG HELYETT
Gomes szerint sokak érzései fogalmazódtak meg a produkciójában.
,, Egyszerűen az embereket olyan szinten szólítja meg, hogy azt gondolom ez fontos és én roppantul örültem neki, hogy nem esett ki{...}őt az egyik legfontosabb szereplőjének tartom a mostani Csillag Születiknek.’’ – mondta Hernádi Judit a CSISZ-ben, ahol Gomes legutóbbi produkcióját vesézték ki. Gomez műsorunkban elmesélte, hogy ezúttal mi alapján találta ki a performanszát.
- Ilyenkor a témaválasztás dönti el, szomorú vagy nagyon pozitív, sokkal inkább érzem erős érzelemnek a fájdalmat, mint a boldogságot, mert az pillanatnyi mindig és ezt próbáltam újra megragadni. – mondta Gomez
Gomes produkciójában egy szörnyű eseményt, a családon belüli erőszakot jelenítette meg, ami nagyon erőteljesre sikeredett a színpadon. Bár Gomes-vel szerencsére soha nem történt ilyesmi, a kiscsillag elárulta, hogy egy kislány sírva hívta fel a fellépését követően, annyira megérintette a téma, ami vele is megtörtént.
Hernádi Judit a negatív érzelmeket megjelenítő produkciója ellenére úgy érzi, hogy Gomes egy csupa pozitív dologgal teli ember, aki nagyon jól át tudja adni az üzeneteit, ez a sikerének az egyik alappillére.