RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

SZIRTES A KUTHY HÁZASPÁR, SZONJA AZ INDYGO ZENEKAR KIESÉSÉT SAJNÁLJA
A zsűritagok szerint a Csillag Születik második élő adásában ismét szűkösnek bizonyult a továbbjutóknak fenntartott négy hely.
A Csillag Születik élő adását követően Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás nyilatkozott Ördög Nórának arról, hogy ők kiket láttak volna szívesen a következő fordulóban. Nagy Kuthy Zoltán és Kuthy Mercedes ’quick change’ produkciója sajnos nem került be a legjobb nyolc közé, de Szirtes Tamástól megtudtuk, hogy ő titkon szorított nekik az utolsó pillanatig.
- Ők igazán fájnak, hallatlan tehetséggel alázattal és leleménnyel dolgozták ki ezt a quick change számot. El voltam ragadtatva és nagyon sajnálom. – mondta Szirtes Tamás a CSISZ-nek.
De nem csak a tanár úrnak, hanem Oroszlán Szonjának is megvolt a maga favoritja a kiesők között. Ő az Indygo zenekart látta volna szívesen a Csillag Születik következő fordulójában.
- Az Indygo együttes kifejezetten a kedvenceim közé tartozott, egyrészt azt gondolom, hogy az élő zenének van egy nagyon nagy ereje, jó az, hogy ha saját számokkal jönnek, eredeti saját dalszövegekkel, amik nagyon jók. Egytől egyig egyéniségek, összedolgoztak, édesek, viccesek voltak – ilyenkor egy kicsit megszakad a szívem. – mondta Oroszlán Szonja.