RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Ördögi ez a dekoltázs!
A Csillag születik műsorvezetőjével kis híján megtörtént az, ami a legnagyobb hollywoodi sztárokkal is gyakran megesik a vörös szőnyegen: Ördög Nóra (29) majdnem villantott!A tehetségkutató szombati adásában a stylist egy kifejezetten mélyen dekoltált piros ruhát álmodott a műsorvezetőre. Az élő adás egyik bejelentkezése előtt a felsőrész nem állt tökéletesen, és Nóri addig-addig igazgatta, míg majdnem kikandikált belőle féltett testrésze. A ruhabalesetet kollégája, Nagy Sándor is észrevette.
– A második szünetben Nórinak félrecsúszott a ruhája, és úgy érezte a színpadra visszatérve, mintha többet mutatott volna a dekoltázsa. Bizonytalan volt, és megkérdezte tőlem, nem látszódik-e több, mint kellene. Nem a mellét néztem, csupán nem szerettem volna, ha kellemetlen helyzetbe kerül több millió néző előtt. Így hát megnéztem, megnyugtattam, hogy minden rendben, és már folytatódhatott is a műsor – mondta Nagy Sándor, a Csillag születik műsorvezetője.Az RTL Klub sztárja tehát kollégájának köszönhetően ugyan megúszta a villantást, a Blikk fotósa azonban résen volt, és megörökítette az „ördögi" pillanatokat.