RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

LÁSZLÓ ATTILA LETT 2011 CSILLAG SZÜLETIK GYŐZTESE
A jövő Máté Pétere nem hitt a saját fülének, amikor Nagy Sanyi kimondta a győztes nevet. A 14 éves erdélyi fiú mindent vitt.
LÁSZLÓ ATTILA LETT 2011 CSILLAG SZÜLETIK GYŐZTESE
20:30 Takács Nikolas első saját slágerével indult a Csillag Születik utolsó adása. A Zene kísér az úton című dalt azonban nem az X-Faktor aranytorkú ezüstérmese, hanem a 2011-es Csillag Születik összes döntőbe került versenyzője adta elő.
20:41 László Attila lépett először színpadra a Fináléban. Az erdélyi énekes srác kisfilmjében még a múlt heti éles kritikákról beszélt, a színpadon azonban az akkori csalódásnak már nyoma sem volt. Szokott magabiztosságával énekelte Balázs Fecó Hazafelé című számát az eredeti előadóval karöltve. A produkció a zsűrit is meggyőzte, Hernádi Judit, de ami nagyobb meglepetés Oroszlán Szonja is könnyeket hullajtott a dal hallgatása közben.
Minden döntős kétszer bizonyíthatott az este folyamán, az első körben egy sztárvendéggel, a másodikban pedig egyedül kellett meggyőzniük a szavazókat, hogy ők a legjobbak.
20:51 Az Appril Project egy cirkuszi produkcióval készült a ma estére, amelyben a Rippel testvérek voltak segítségükre. A tánccsoporttól már megszokott látványos elemekkel tűzdelt koreográfiát a sokszoros Guiness-rekorder páros tette még különlegesebbé.
21:08 Az este harmadik fellépője, Krizbai Teca nem kis fába vágta a fejszéjét, egy olyan slágert választott, amelyen nemzedékek nőttek fel, és egy olyan vendégcsapatot amely több mint negyed évszázada dobogtatja meg rajongói szívét. Az Edda művek Álmodtam egy világot magamnak című dala meglepően jól csengett női hangon énekelve is, Pataky Attila pedig külön kiemelte, hogy mennyire jó volt Tecával együtt dolgozni.
21:18 Szabó Ádám múlt heti negyven pontja után nem dőlt hátra, rengeteget gyakorolt, hogy a döntőre még jobb lehessen. Ebben segítségére volt a 100 tagú cigányzenekar is, akikkel közösen a Monti csárdást adták elő. Ádám nagyon egyszerűen összegezte a produkciót: „a világ legjobb zenészeivel játszhattam”.
21:32 Bár a rádiók már hetek óta játszák a frissen alakult együttes első slágerét, Geszti Péter új csapata, a Gringo sztár élőben először a Csillag Születik színpadán mutatkozott be a nagyérdeműnek. Télen-nyáron nyár című slágerükben közreműködtek a döntős kiscsillagok is.
21:46 László Attila utolsó Csillag Születikes színpadra lépése előtt a nézők megnézhették a 14 éves tehetség legjobb műsorbeli pillanatait, majd Attila dalban tett fel egy régi kérdést: Zene nélkül mit érek én? A zsűri ismét le volt nyűgözve a jövő Máté Péterétől, és ennek köszönhetően meg is kapta eddigi legmagasabb pontszámát, pontosan 39-et.
21:57 Színpadon ismét az Appril Project. A tánccsoport tagjai kisfilmükben elmondták, hogy nem akarnak esélyt latolgatni, nekik már az is hatalmas eredmény, hogy a négyben benne lehetnek. Ennek megfelelően méltóképpen is szerették volna lezárni pályafutásuk ezen részét, egy összefoglalóval készültek az utolsó adásra, amely az eddigi produkcióik egy-egy apró részletét dolgozta fel. Az Apprilesek nem hiába töltötték minden percüket a táncteremben, másodszorra is maximális, azaz 40 pontot kaptak a zsűritől.
22:12 Krizbai Teca utolsó produkciójaként az I will survive című dalt adta elő. A zsűri nagyon szép szavakkal búcsúzott Tecától, Szirtes Tamás szerint a fiatal énekes lány kapta a legtöbbet ettől a műsortól, hiszen már tudja, hogy neki a zenével kell foglalkoznia, és alkalmas is rá. A zsűri végül a szép gondolatok mellett 36 ponttal engedte útjára a látássérült lányt.
22:24 Szabó Ádám utolsó színpadra lépése közben harmonika virtuozitása mellett megcsillogtatta énekhangját is. Erre Fáy Miklós csak annyit mondott, hogy az utolsó adásban vette elő Ádám a piros ászt. A pozitív kritika ellenére Miklós nem adott maximum pontot a harmonikás fiúnak, így Ádám 39 pontot kapott utolsó produkciójára.
22:50 A zsűri lehetetlen feladatra vállalkozott. Néhány mondatban próbálták összefoglalni az egész műsorfolyam tanulságait és élményeit. Egyetlen közös pont volt, amely mindegyik zsűri összegzésében szerepelt. Szirtes Tamás, Hernádi Judit, Fáy Miklós és Oroszlán Szonja is meghatódva nézte, ahogy a versenyzők hétről-hétre egyre jobbak és jobbak voltak.
22:56 Geszti Péter után egy másik X-Faktor mentor is elhozta legújabb dalát a Csillag Születik nézőinek. Nagy Feró és a Beatrice a vadonatúj Vidámság és rock&roll című albumuk címadó dalát adták elő a döntő utolsó produkciójaként.
23:06 László Attila a Csillag Születik nyertese! Az erdélyi tehetség alig hitte el, ami vele történik, amikor jelképesen megkapta a győzelemmel járó ajándékokat.