RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

FRIZBIVEL ÉS FOCILABDÁVAL ÜNNEPELT AZ IFJÚ KIRÁLYFI

A világot jelentő, és győzelmet hozó deszkák után a Csillag Születik történetének legfiatalabb győztese először a fűnek tudott igazán örülni, és a kiscicáknak. László Attilát az életét megváltoztató diadal éjszakája után anyukájával együtt a Fókusz ébresztette.
László Attila a Csillag Születik 2011 győztese
LÁSZLÓ ATTILA: „Örülök, hogy 14 évesen van egy autóm”

Már megszámolni sem érdemes hányszor hangzik el az utcán a „gratulálunk” szó. Bár a Csillag születik mindenkori legfiatalabb győztesének élete látszólag megszokott mederben zajlik, már sosem lesz olyan, mint korábban. A családi hússütés csak bemelegítés volt. Utána jöhetett a frizbizés és a foci. A Fókusz elkísérte a kézdivásárhelyi fiatalt a győzelem utáni első napon.
Az ifjú királyfi csak ebédig bírta élete egyik legfontosabb napját. Annyira fáradt volt, hogy leheveredett a kertben az egyik matracra, és azonnal elszundikált.