RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Hatalmas siker a Csillag születikben - de hogy lesz ebből érettségi?

A Csillag Születik felfedezettje annyira be van táblázva, hogy az érettségi vizsgát is kockáztatja karrierjéért: alig jut ideje a tanulásra. Szabó Ádám bejelentkezett a műsor énektanárához, hogy hangszeres előadását éneklésével is színesítse.

Szabó Ádám
"Természetesen nem teszem le a harmonikát, csakis azzal együtt fogok énekelni! Megmutatom a tanárnak, milyen dalokat szeretnék előadni, Éliás Junior pedig betanítja. Michael Bublé és David Jordan stílusát kedvelem, tőlük biztosan lesznek dalok a repertoáromban" - mondja az Új Ásznak Szabó Ádám, aki a tehetségkutató versenyt követően igyekszik minden felkérésnek eleget tenni.

"Sajnos meglehetősen kevés időm marad a tanulásra. Így a szóbeli érettségin elsősorban azt a tudást fogom felhasználni, amit az óráim során sajátítottam el."