RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Íme a Csillag Születik versenyzők kabalái
Ma végre kiderül, hogy az Appril Project, Krizbai Teca (15), Szabó Ádám (18) és László Attila (14) közül ki nyeri a Csillag születik című vetélkedőt. A döntő során minden apróságnak jelentősége lehet, még a kabaláknak is. A Blikk bekukkantott a táskákba, és kiderítette, miket dugdosnak a fináléba jutott kiscsillagok.
Krizbai Teca a legbabonásabb az összes versenyző közül. Amikor arra kértük, hogy árulja el az összes babonáját, még a mellette lévő édesanyja is jókat kuncogott.
- A verseny napján mindig rántott csirkemellet kell sütnie anyunak. És az sem mindegy, hogy milyen útravalót csomagol. Ez ugyanis párizsis zsemlén kívül semmi más nem lehet - mondta mosolyogva Teca, majd elővett egy ütött-kopott babáknak való játék teknőst.
Krizbai Teca a legbabonásabb. Az ő szerencséjét ez a teknős vigyázza
- Ezt a kis teknőst kéthetes koromban adták a szüleim. Azért kaptam, hogy az egész életemben szerencsém legyen. Sok nehézségen átsegített már. Jó tanuló vagyok, és elfogadtak a látó társaim is. Félek, hogy elveszítem, ezért be sem merem vinni magammal. Mindig megcirógatom és magamhoz ölelem, mielőtt elindulok.
Az Appril Project táncosainak is felettébb habókos szokásuk van. Mindenki ugyanabba az ásványvizes palackba „nyal bele" a fellépés előtt.
- Van egy kétliteres palackunk. Addig nem mehetnek ki a pódiumra a „gyerekek", amíg mindegyikük bele nem kortyol. Aki nem szomjas, annak is innia kell! - nevetett Szabó Tamás, a csapat tánctanára, hozzátéve, van csatakiáltásuk is.
A tánccsoport mind a 11 tagja ugyanabból a palackból iszik egy kortyot a döntő előtt
- Összetesszük a kezünket, és azt kiáltjuk, hogy „stíííl". Ez a stílus szóból ered. Azért kiáltjuk, mert új stílust szeretnénk meghonosítani.
A harmonikás Szabó Ádám egy aprócska aranyozott elefántban hisz.
A harmonikás egy aprócska aranyozott elefántban hisz
- A szakközépiskolában kaptam a portás nénitől. Azt mondta, én vagyok a kedvence, és azért kapom, hogy szerencsém legyen - mosolygott Ádám.
László Attila sem bíz semmit a véletlenre. A kézdivásárhelyi fiú egy ütött-kopott lila plüsskrokodilhoz és egy plüsstehénkéhez ragaszkodik.
- Ezt a kabalát kétéves koromban kaptam, azóta is ezt használom párnának – kacagott Attila.