RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Krizbai Teca, a szupersztár

Krizbai Teca, Csillag Születik 3
Szirtes Tamás nem engedi el Krizbai Teca (15) kezét: a Csillag születik 3. szériájának énekeslánya ugyanis a Madách Színház színpadára lép.
Teca, mint egy igazi sztár, a művészbejárón érkezett édesanyjával a próbára. Arcán széles mosollyal jött, miközben Mária Magdolna dalát dúdolta, amelyet majd a Jézus Krisztus Szupersztár című rockopera végén énekel el. Várakozás közben a folyosón elárulta, izgul, hiszen Szirtes tanár úr előtt „van jelenése".
– Eszméletlenül sokat gyakoroltam, hogy tökéletes legyen a dal a próbán. Naponta vagy negyvenszer elénekeltem, hogy ne mondjak csődöt a tanár úr előtt – mondja Teca a kezét tördelve. A lánynak nem volt egyszerű dolga, a dalt megtanulta zongorán is eljátszani.– Az éneklés mellett a zongora a mindenem, ezért nagyon fáj, hogy rengetegen támadnak, amiért a zongora mögé ülök.
A fórumokon rendszeresen azzal gyanúsítanak, hogy nem is én zongorázom. Tényleg rettenetesen rosszulesik, hogy ezt feltételezik rólam. Tudom, hogy egyáltalán nem szabadna ezekkel a fórumokkal foglalkoznom – magyarázta egy kicsit szomorkásan Teca. Az igazgató, aki felkérte a lányt, hogy énekeljen el egy dalt a Jézus Krisztus Szupersztárból, végül úgy döntött, Teca inkább az éneklésre koncentráljon, kísérje más a zon­gorán.
– Tecával nagyon könnyű együtt dolgozni, mert szorgalmas, lelkiismeretes, és gyorsan tanul. Azt mondta, tetszik neki ez a dal, aminek nagyon örülök, mert így még könnyebben át tudja adni a mondandóját – mondta el Szirtes Tamás, aki különleges tehetségnek tartja a lányt. Teca lubickol a boldogságban, hiszen álmában sem gondolta volna, hogy a verseny után az ítészek egyike ilyen különleges lehetőséggel áll majd elő. – Óriási büszkeséggel tölt el, hogy 15 évesen a Madách Színházban szerepelhetek. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a nézők egytől egyig tíz pontot adjanak majd a produkciómra! – ígérte a Csillag születik felfedezettje.