RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Felélik a jövőjüket László Attila szülei

Az erdélyi kiscsillag szülei hatalmas áldozatot hoznak fiukért: mindent felégettek maguk mögött, hogy Attila karrierjét egyengessék. Magyarországra költöztek szerencsét próbálni.
A László szülők mindent egy lapra – Attila fiuk karrierjére – tettek fel. A család korábban annak ellenére nevezte be Attilát a tehetségkutató műsorba, hogy tisztában voltak azzal, nehezen tudják majd finanszírozni az utazást Kézdivásárhely és Budapest között. Ahogy érezték, a srácnak van keresnivalója a versenyben, eladták a földjüket, amelyen zöldséget és gyümölcsöt termesztettek. Idősebb László Attila a megélhetés miatt folytatta zöldségszállító vállalkozását, a napokban azonban felfüggesztette cége működését, hogy ő is fia mellett lehessen.
– Örülök, hogy most már együtt van a család. Tudtuk, hogyha bekerülök az első nyolcba vagy ha megnyerem a versenyt, az komoly áldozatokkal jár majd – mondta Attila.
– Szüneteltetjük a vállalkozást, hogy Ati mellett legyünk. A félretett pénzünkből élünk, mert most az a legfontosabb, hogy egyengessük a gyermekünk útját – vette át a szót a papa.
Lehet, a szülők derűlátása túlzott, Magyarországon ugyanis egyelőre kevesebben keresik a kiscsillagot.
– Még nem tudjuk, hogy mennyi időre maradunk, felkéréseink többsége otthonról érkezik, de Magyarországon is hetente van egy-egy koncertje Attilának – vallotta be Éva.
– Székelyföldön hatalmas rajongótábor várta, hogy koncertet adjon, de Magyarországon soha nem lesz akkora tömeg a fellépésén, mint a múlt héten Erdélyben. A műsor után abban reménykedtünk, hogy meghívásokkal árasztják el a gyereket, de egyelőre kevesen keresték meg.
– Lehet, két évet is rászánok a fiam karrierjére –mondta a papa, s már a sűrű koncertidőszakra is felkészült: Attilának vett egy kisbuszt. A rendszáma sokat mond: 10-ATI. Arra utal, hogy tízévesen kezdte el zenei pályáját a szerény székely fiúcska.