RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

18 éves lett Szabó Ádám a Csillag Született sztárja

Meglepő: Félt a közönségtől a Csillag születik sztárja

"A harmonikás fiú" - sokan csak így ismerik, bár van neki rendes neve is: Szabó Ádám. A Csillag születik sztárja most már nagykorú, és a siker nem vitte tévútra - pedig lenne rá oka!
Szabó Ádám a Csillag Születik 2011 felfedezetje
Szabó Ádám jött, látott, és bár nem győzött, mégis nyertesnek mondhatja magát. A Csillag születik tehetségkutatóba egy harmonikával érkezett, egy hangszerrel, amit talán kissé méltatlanul el is felejtettünk már, de Ádám újra divatba hozta és megszerettette a széles közönséggel.

"Olyanokat álmodtam, hogy a Művészetek Palotájában játszom, és ott olyan 1000-2000 ember előtt mutatom meg a tudásom..." - meséli a Fókusznak a 18. születésnapját néhány napja ünneplő kiscsillag. A helyszín ugyen még várat magára, de a létszámot Ádám igencsak alábecsülte: egy hét múlva több tízezer ember előtt mutathatja meg, mire képes "Mónikával" a Kapcsolat-koncerten.
A Csillag születik döntője egy pillanatra csalódással töltötte el, de aztán gyorsan megbizonyosodhatott róla, hogy nem az első hely a lényeg, hanem a népszerűség, márpedig abból bőven kijutott az érettségi előtt álló fiúnak.
Még pár napig a vizsgák állnak neki az első helyen, de alighogy a kezébe veszi a bizonyítványt, máris kezdődik számára az igazi pörgés, aminek a Ke$ha-koncert csak az első állomása: idén már senki ne próbálja őt szereplésre felkérni, mert a következő 6 hónapja maximálisan be van táblázva!
Születésnapját is koncerttel ünnepelte, ahol a közönség egy emberként énekelte a színpadra lépő zenésznek a Boldog szülinapot című dalt. Közben nem is sejtették, Ádám mennyire izgul, hiába állt ki hétről hétre milliók elé.
"Az egy dolog, hogy a kamerákba nézek, mert az jól megy, akkor nem félek annyira. De itt vannak az emberek, érző emberek, hát... Kíváncsi vagyok, mi lesz!" - vallotta be színpadra lépése előtt az első "civil" fellépésén. Persze kár volt izgulnia, a közönség imádja, és tömegek álltak sorban autogramért.
"Nem tudom, hogy a sztárság mikkel jár, de ha ezzel az autogram-osztással, akkor élvezem!" - fogalmazott pár órával később, a tőle megszokott visszafogott és szeretnivaló stílusban.
De nem sok ideje maradt aláírásokat osztogatni, mert már várta a családja és az igazi születésnapi torta, ahova a Fókusz kamerája ugyancsak elkísérte. Különleges alkalom volt, ahol az ünnepelt ajándékozta meg az egybegyűlteket, mi mással, mint egy harmonikaszólóval, bár be kell vallani, a Boci, boci, tarka eléggé "érdekesen" hangzott így előadva.
Ám még ezzel együtt is be kell vallani: szülei nagyot tévedtek, amikor alsó tagozatos iskolásként a zene és a matematika közül a matektagozat mellett döntöttek. Szerencsére Ádámot ez sem tudta eltántorítani a zenétől, és bízunk abban, hogy még sokáig élvezhetjük zenéit - no meg énekét!