RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

PÁRKÉNYI KOLOS SZERETNÉ, HA ÚJRA COOL LENNE A BŰVÉSZKEDÉS
A fiatal versenyző divatba akarja hozni a bűvészkedést.
Párkányi Kolos a CSISZ-ben mesélt arról, hogy miért a bűvészkedést választotta egyik hivatásául. A nem mindennapi kézügyességgel megáldott versenyző a Cool stúdiójában elárulta, hogy már 12 évesen rabul ejtette az illúziók és trükkök világa és azóta szorgalmasan gyakorolja különféle számait, amelyekből a Csillag Születik zsűrije is láthatott egyet. Kolosnak azonban nem csak a szórakoztatás, de a szakma népszerűsítése is a legfőbb céljai között van.
- Én úgy gondolta, hogy a bűvészkedés eddig nem volt trendi és amit én csináltam a színpadon meg fogok csinálni, azzal megpróbálom elérni, hogy újra egy kicsit divatba jöjjön és tényleg egy kicsit cool legyen.
Kolosról műsorunkban az is kiderült, hogy már számos versenyen és bűvész konferencián részt vett és arról is kifaggattuk, hogy miképp készül a Csillag Születik következő fordulójára.