RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

FELSPANOLTÁK MAGUKAT AZ EVERDANCE TAGJAI
A Csillag Születik táncos csapatának nem mindennapi izgalmakban volt része a tehetségkutató első élő adásában.
Az Everdance lenyűgőző produkciójával bebizonyította, hogy helye van a legjobb négy között a Csillag Születikben. A csapat két tagja: Angéla és Péter a CSISZ-ben elárulták, hogy rettentően izgultak a fellépés előtt, hogy minden klappoljon, hiszen egy többtagú formációnál a bakik lehetősége is jócskán megszaporodik:
- Rágtuk a kefét, mert azt az izgalmat, amit mi illetve a többi versenyző átélt, az nem mindennapi izgalom és nem mindennapi teher, amit hordtunk. Főleg egy olyan táncnál, ahol eszközöket használunk, azért mindig ott van egy hatalmas nagy rizikófaktor, hogy elejtjük a széket, felborul a szék, borul a produkció, úgy ahogy van. – tudtuk meg az Everdance-től.
Bár Fáy Miklós kimért kritikájával célozgatott arra, hogy a táncosok keverik a szezont a fazonnal, az Everdance tagjai szerint ez korántsincs így. Mindezek ellenére nem lepődtek meg a zsűritag véleményén:
Everdance Csillag Születik 2011
- Minden produkció után megfogadjuk és adunk a zsűri véleményére. Ahogy a Fáy úr is elmondta, elég sok dolgot vegyítünk és eléggé 21. századiasan csináljuk ezt az egészet, és van akinek ez tetszik van akinek kevésbé. – mondták az Everdance tagjai.
Szirtes Tamás - aki jobban megértette és átélte a produkciót – azonban teljesen más véleményen volt az Everdance-t illetően: ,, Ez egy nagyon sajátos út ez az autentikus néptánc és a popzenének a keveréke. Ennek ellenére ebben a két nagyon távoli stílusban stílusbiztosak voltak. – mondta Szirtes. Az Everdancetől azt is megtudtuk, hogy honnan ’’szerzik’’ kissé eklektikus zenéiket és további terveikről is meséltek műsorunkban.