RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

LÁSZLÓ ATTILA KICSATTAN A BOLDOGSÁGTÓL HOGY BEKERÜLT A CSILLAG SZÜLETIK 2011 SZUPER PRODUKCIÓJÁBA
A Csillag Születik legfiatalabb tehetsége álmában sem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz.
Tapsvihar és ováció fogadta László Attilát a Csillag Születik első élő adásában, miután egy újabb Máté Péter dallal rukkolt elő a színpadon. Attila a megmérettetést követően elsőként a CSISZ-ben mesélt legfrissebb élményeiről és kezdeti sikereiről. A kiscsillag produkcióját követően a Csillag Születik ’lihegőjében’ már megkönnyebbülten fogadta a többi versenyző gratulációját, ahol Müller Attila kapta el pár mondta erejéig. Noha a kézdivásárhelyi énekes kissé feszült volt, hogy tovább engedik-e a szavazók, úgy érezte a produkciójával minden rendben volt.
László Attila CSillag Születik 2011
- Nagyon jó érzés volt, hogy idáig eljutottam és továbbra is ilyen jól fogok teljesíteni és továbbjutok. Minden úgy sikerült, ahogy akartam, ez pedig nagyon jó. – mondta László Attila a CSISZ-ben.
Attila végül összesen 34 pontot zsebelt be a zsűritől és a bizonyos ’Fáy-mércén’ is megütötte a 8 pontot, de ettől még nem bízta el magát, hiszen ezúttal már a nézők kezében volt a döntés, hogy kit szeretnének továbbra is látni a tehetségkutatóban.
- Amikor meghallottam a nevemet, kimondhatatlan érzés jött belém. Pár nap után fogom fel, hogy mibe csöppentem bele. Számítottam erre, de nem akartam elhinni, mert ha elhiszem, és nem jutok tovább, nagyon rosszul fog esni, inkább próbáltam mindig rosszra gondolni, hogy jobban essen. – mondta László Attila
A fiatal tehetségre édesanyja is rettentő büszke, aki stúdiónkban beszélt arról, szerinte nincs semmi meglepő azon, hogy fia bekerült a továbbjutók szűkös klubjába.
- Attinak ez egy szórakozás, egy kihívás, és hogy ha valamit nagyon meg akar csinálni, akkor azt megcsinálja. – mondta Attila édesanyja.
A CSISZ-ben Attila elárulta, hogy milyen zenei repertoárból fog válogatni a következő döntőkben és további terveiről is mesélt a kiscsillag!