RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

A Csillag Születik 2011 legnépszerűbb dala a
Most múlik pontosan
A szó szoros értelmében a Csillag Születik 2011 zsűrijének és stábjának is a könyökén jött ki egy dal. a válogatókon A több ezer jelentkezőből száznál is többen ugyanazzal számmal kívánták lenyűgözni a Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotta zsűrit. Persze volt több énekes is akik korábbi tehetségkutató műsorokban népszerűvé vált dalokkal próbálkoztak. Azonban csak a Janicsák Veca által felkarolt mű vált unalmassá a Csillag Születik 2011 válogatóin.
Ördög Nóri is osztotta a zsűri véleményét, hiszen volt olyan nap is, hogy több mint harminc alkalommal csendült fel a “Most múlik pontosan” című Quimby szám. Természetesen a muzsika remek szerintük is, de jóból is megárt a sok. A dalt egyébként a Quimby-t követően a Csík zenekar szabta át, majd az X-Faktor műsorban Janicsák Veca is kicsit alakított rajta.
A Csillag Születik több indulójánál tovább árnyalta a képet az a hamar észrevehető tény, hogy még a szöveget sem tudták pontosan. Arról azonban nincs információnk, hogy hányan jutottak tovább a nagy sikerű szerzeménnyel.